Hjemmesideprogram Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Download billeder fra Fotoalbum

Når du overfører dit site fra Websiteopbygning version 6 til Website Builder , overføres alle billederne i dit websites fotoalbum automatisk.

Du kan dog have billeder på andre uafhængige Fotoalbum -konti, som du gerne vil downloade, og derefter føje til dit Website Builder -billedgalleri. Disse trin ligner på at downloade andre filer (såsom PDF -filer, dokumenter osv.), Som du måske vil flytte til dit Website Builder -site.

Sådan bestemmes billedets kilde

Disse trin hjælper dig med at finde ud af, hvilke billeder der findes på din Websiteopbygning version 6, og hvilke der er i et uafhængigt fotoalbum og skal downloades manuelt.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.

Bemærk: Når først du starter overgangen, kaldes dit website Hjemmesider + Markedsføring efterfulgt af dit plannavn (f.eks. Hjemmesider + Markedsføring Standard). Tidligere indeholdt dit site Websiteopbygning i titlen på dit plannavn (f.eks. Business Plus Websiteopbygning) URL'en til din hjemmeside forbliver imidlertid den samme.

3. Vælg Rediger hjemmeside for at åbne den nye hjemmesideprogram.
  4. Vælg menuen Websiteopbygning øverst til venstre, og vælg derefter Websiteopbygning V6 . Dette åbner din gamle site -editor i en ny fane.
  5. Vælg Upload filer nederst.
  6. Vælg fanen Billeder .
  7. Vælg en af indstillingerne i rullemenuen Konto.
    • Hvis kontonavnet er det samme som dit website, bliver billederne i disse gallerier automatisk migreret til Website Builder. Du behøver ikke at foretage dig yderligere.
    • Billeder i alle andre konti er i selvstændige fotoalbum og skal downloades manuelt.

Download billeder fra dit uafhængige fotoalbum

Download fotos fra dine uafhængige fotoalbum enkeltvis eller som en gruppe.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul til afsnittet Fotoalbum, og vælg det for at udvide det. Vælg derefter Administrer ved siden af dit fotoalbum.
  3. I dit uafhængige fotoalbum skal du vælge det galleri, som du ønsker at downloade billeder fra.
  4. Download fotos enkeltvist eller som en gruppe.
    • Download fotos individuelt: Vælg Download under hvert billede, du vil downloade.
    • Download fotos som en gruppe: Vælg Administrer . Sæt flueben ud for de fotos, du vil downloade. Vælg Download fotos fra rullelisten Anvend denne handling . Vælg Gå for at downloade dine fotos.
  5. Når du har alle dine billeder, kan du føje dine billeder til dit nye Website Builder -site.