Download sikkerhedskopier af Site Backup i Linux -hosting

Bemærk: Site Backup er ikke blevet solgt som et nyt produkt siden januar 2018. Se for vores nye sikkerhedskopiløsning Hvad er Sikkerhedskopiering af hjemmeside?

Du kan downloade en kopi af de filer, der er sikkerhedskopieret til Site Backup som en ZIP -fil, der kan gemmes lokalt.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Filer skal du klikke på Site Backup .
  5. Klik på ved siden af den hjemmeside eller database, som du vil brugeDownload filer ( Download filer ).
  6. Fra menuen Dato skal du klikke på den sikkerhedskopi, du vil bruge.
  7. Vælg de filer og mapper, som du vil bruge.
  8. Klik påDownload filer ( Download filer ).
  9. Indtast et navn til sikkerhedskopien, og klik derefter på Download .