Download min WebMatrix Publish -profil (Web Deploy)

Din Windows -hostingkonto understøtter WebMatrix "udgivelsesprofiler" ved hjælp af Microsoft Web Deploy, så du nemt kan udgive dit website. Sådan downloader du profilen.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Klik på Administrer ud for den Plesk -konto, du vil bruge.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. Nederst i afsnittet for den domænehosting, som du vil bruge, skal du klikke på Vis mere .
  6. Klik på Web Deploy Publishing Settings .

Din webbrowser downloader den "udgivelsesprofil", som du kan importere til WebMatrix.

Hvis du får følgende fejlmeddelelse: Der er ikke konfigureret Web Deploy -udgivelse til [dit domænenavn] , bedes du kontakte kundesupport .