Se mine CashParking -rapporter

Trin 4 i serien CashParking Kom godt i gang.

Se og gem rapporter om domæneeffektivitet på din CashParking® -konto.

1. Gå til din GoDaddy produktside .
  2. Rul ned og vælg afsnittet for Domæneprodukter for at udvide det.
  3. Vælg Administrer ved siden af den CashParking® -konto, som du arbejder på.
  4. Vælg CashParking® i menuen øverste menu.
  5. Vælg Rapporter og derefter Rapporter igen.
  6. Filtrer din visning ved hjælp af søgemuligheder til venstre, eller juster datointervallet over din domæneliste.
  7. Gennemse oplysningerne for alle dine CashParking® -domæner:
    • Omsætning : Den samlede omsætning genereret gennem CashParking® inden for den valgte tidsramme afrundet til to decimaler.
    • Pop-Unders : Pop-under-reklamer vises i et separat vindue under det aktive browservindue. Dette er ikke en understøttet indtægtsstrøm på dette tidspunkt, så din rapport vil altid vise en indtægtsværdi på nul.
    • Klik : Antallet af gange, hvor besøgende har klikket på annoncer, der vises på din CashParking® -side.
    • Visninger : Antallet af gange, besøgende har set, men ikke nødvendigvis klikket på, reklamer på din CashParking® -side.
    • US Imp : Antallet af gange, som besøgende fra USA har set, men ikke nødvendigvis klikket på, reklamer på din CashParking® -side.
    • CPC (pris pr. Klik) : Det beløb, som vores reklamepartnere betalte, hver gang en besøgende klikkede på en annonce på din CashParking® -side.
    • Omdr./min. (Omsætning pr. Mil) Den gennemsnitlige omsætning genereret for hver 1000 visninger af annoncer på din CashParking® -side (Omsætning/visninger x 1000 = omdr./min.).
    • CTR (Click Through Rate) : Det relative antal gange, som besøgende på din CashParking® -side har klikket på de viste annoncer (Klik/visninger x 100 = CTR).
  8. Få vist oplysninger om et specifikt domæne ved at vælge domænet direkte. Se på Trafikstatistik eller Trafikanalyse under overskriften Rapporter.
  9. Eksportér en CSV -fil med dine rapportoplysninger ved at vælge Eksportér over listen over dine domæner.
  10. Gem din rapport til gennemgang senere ved at vælge Gem over din domæneliste.
  11. Flere oplysninger

• Slet en gemt rapport ved at gå til Rapporter > Gemte rapporter , markér afkrydsningsfeltet ud for den rapport, du vil slette, og vælg Slet > OK .