Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Du har konfigureret din e-mail. Hvad nu?

Introduktion | Trin 1 | Trin 2 | Trin 3 | Trin 4 | Oversigt

Tillykke! Du har oprettet din mailadresse, tilføjet en gendannelses-mailadresse og konfigureret din e-mailadresse på din telefon eller computer. Din e-mail er nu konfigureret og klar til brug. Her er nogle ting du kan gøre nu.

Anbefalede handlinger

Her er nogle ting som vores kunder ofte gør når de har konfigureret e-mail.

Få mest muligt ud af Office 365

Hvis du har tegnet en Business eller Business Premium Office 365-aftale, har du adgang til yderligere Office 365-programmer til din telefon og computer. Gennemse Office 365-abonnementsaftaler.