Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

E -mailmeddelelsen er for stor

Når du forsøger at sende en e -mail, modtager du denne fejlmeddelelse:
Fejlmeddelelse

Det betyder, at Workspace har nået den maksimale meddelelsesstørrelse, som det understøtter til afsendelse af en udgående meddelelse. Du kan løse fejlmeddelelsen og sende din e -mail ved at prøve en eller alle af følgende:

• Fjern en eller flere vedhæftninger fra e -mailen ved at klikke på fjern ved siden af en vedhæftning.
    Klik på Fjern
  • Overvej at indsætte links til filer i meddelelser i stedet for at vedhæfte dem.
  • Reducer meddelelsens brødtekstindhold.