GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

E -mails modtaget af mine abonnenter

Du kan se, hvilke e -mails dine individuelle abonnenter har set, og hvilke handlinger de har foretaget med disse e -mails. Dette er i tillæg til alle de generelle statistikker, som du kan se om kampagnen og mailings samlet.

1. I området Abonnenter skal du klikke på den e -mailadresse, du vil udforske.
  2. Klik på fanen Modtagne e -mails for at se, hvilke e -mails der er sendt til den pågældende abonnent, og hvornår mailingen er modtaget.
  3. Klik på det store link ( Emnelinje ) for at se den specifikke statistik for netop den enkelte forsendelse .
  4. Klik på det mindre link ( Kampagnetitel ) for at se den samlede statistikvisning for alle mailings for den pågældende kampagne.
  5. Den seneste status for den enkelte e -mail angives med et af forsendelsessymbolerne til højre. Klik der for at udvide oplysningerne om alle de handlinger, der er sket på den pågældende e -mail for denne specifikke abonnent. Du kan se den handling, som abonnenten foretog, og tidsstemplet for, hvornår handlingen skete.