Hjælp

Kontoadministration Hjælp

E-mailsupport

GoDaddy tilbyder ikke support via e-mail i øjeblikket. Men du kan få hjælp via chat eller telefon:

Chat

Du kan starte en chat med vores kundeservice på siden Kontakt os ved at klikke på Chat nu .
klik på chat nu for at starte en live-chat

Telefonnumre

Hvis live chat ikke er tilgængelig, finder duvores globale liste med supporttelefonnumre.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.