Rediger indhold i et site -afsnit

Du kan til enhver tid ændre indholdet og udseendet på din websites afsnit for at imødekomme dine behov.

Denne video er en del af introduktionsserien til opbygning af din egen hjemmeside.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Redigér site.
  3. For at ændre et afsnit skal du klikke på den del af afsnittet, som du vil ændre.
    klik på det afsnit, du vil ændre.
  4. Denne del fremhæves øjeblikkeligt i panelet til højre, hvor du så kan foretage dine ændringer.
    fremhævet afsnit
  5. De ændringer, du har foretaget vises øjeblikkeligt i selve afsnittet.
    opdateringer af afsnit
  6. For at ændre andre ting i afsnittet eller andre afsnit skal du gentage trin 2-4.
  7. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  8. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du klikke på Udgiv website eller Udgiv.