Rediger indhold i et afsnit eller en sektionsgruppe

Rediger indholdet i et afsnit eller en sektionsgruppe for at ændre dit websites generelle udseende og fornemmelse. Dette inkluderer redigering af teksten, flytning eller sletning af sektionsgrupper eller opdatering af billeder.

Se lektion 9 i opbygning af din egen hjemmeside Sådan gør du-kurset for at se, hvor nemt det er at redigere et afsnit eller en sektionsgruppe.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. I forhåndsvisningsvinduet skal du vælge det afsnit, du vil redigere. Hvis du ikke kan se det ønskede afsnit, skal du tilføje et afsnit .
    • Brug ruden til højre for at ændre ting i afsnittet, såsom layout, accentfarve og mere.
    • Du kan redigere tekst direkte i forhåndsvisningsvinduet.

Bemærk:
    • I forhåndsvisningsvinduet fremhæves det afsnit, du redigerer, og de relevante ikoner vises i højre hjørne.
    • Brug pilene til at flytte afsnittet op eller ned på siden.
    • Vælg Layout for at ændre layoutet.
    • VælgIkon for menuen Vandret kebab -indstillinger Menuen Indstillinger for at duplikere, flytte eller slette afsnittet.

Skærmbillede af ikonet for indstillingsafsnittet, når et afsnit er valgt
  5. Hvis det afsnit, du redigerer, har flere sektionsgrupper, skal du vælge en sektionsgruppe og bruge ikonerne i højre hjørne til at foretage ændringer.
  6. Bemærk:
    • Brug pilene til at flytte afsnittet til venstre eller højre.
    • Vælg Slet for at fjerne afsnitsgruppen.
    • Vælg Tilføj en anden for at tilføje en ny sektionsgruppe.

Skærmbillede af sektionsgruppemenuen
  7. Hvis du vil redigere tekst i et afsnit eller en sektionsgruppe, skal du fremhæve den tekst, som du vil ændre, og derefter bruge de tilgængelige formateringsindstillinger (skrifttypestørrelse, fed, kursiv, links, punkttegn og tal).
  8. Hvis du vil ændre eller redigere et billede, skal du vælge det i forhåndsvisningsvinduet for at åbne den højre rude, hvor du kan erstatte billedet .
  9. Dine ændringer gemmes automatisk. Vælg Forhåndsvisning for at se resultaterne. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du udgive dit site .