Rediger brugerdefinerede PHP -indstillinger i min Plesk -hostingkonto

Med brugerdefinerede PHP -indstillinger kan du styre variabler såsom uploadstørrelser, filtimeouts og ressourcegrænser. Avancerede variabler kan redigeres i din Plesk delte hostingkonto med .user.ini -filen, eller du kan redigere almindelige indstillinger i dashboardet.

Bemærk: Indstillingerne for ydelse og sikkerhed kan ikke redigeres.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Plesk Admin .
  3. I navigationen i venstre side skal du klikke på fanen Filer.
    klik på filer
  4. Find og åbn den fil, du vil redigere.

Bemærk: Hvis du ikke kan se den fil, som du vil redigere, skal du oprette den .

5. Klik på ikonet yderst til højre, og vælg den type editor, du vil bruge, i rullemenuen.
    klik for at redigere filen
  6. Rediger din fil, klik på Anvend og klik derefter på OK for at gemme dine ændringer.
  7. For at sikre, at dine ændringer træder i kraft, anbefaler vi, at du genbruger din applikationspulje .