Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger filer i min Linux -hostingkonto

Sådan bruger du cPanel File Manager til at redigere indholdet af eventuelle tekstbaserede filer på din Linux-hostingkonto.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du ud for den Linux -hostingkonto, du vil bruge, vælge Administrer .
  3. Under Websites skal du vælge Filhåndtering for det domæne, du vil bruge.
  4. I cPanel -filhåndteringen skal du bruge biblioteketræet til at gennemse til den fil, du vil redigere.
  5. Højreklik på filen og vælg Rediger .
  6. (Valgfrit) Vælg de kodningsindstillinger, som du vil bruge, og vælg derefter Rediger .
  7. Rediger din fil, og vælg derefter Gem ændringer .
  8. Vælg Luk for at gå tilbage til hovedsiden i Filhåndtering.