Rediger sidefodstekst i dit WordPress -dashboard

Hvis dit WordPress -tema indeholder tekst i sidefoden, skal du følge disse trin for at redigere sidefodsteksten.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Udseende og derefter Tilpas .

Bemærk: Hvis du ser Editor i stedet for Tilpas , efter du har valgt Udseende , kan du læse denne artikel for at lære, hvordan du ændrer sidefodsindstillinger i den nye Site Editor.

3. Vælg Widgets . Fra listen over widgets i din sidefod skal du vælge dem, du vil redigere.
  4. Bemærk: Hvis du ikke kan se en liste over widgets her, understøtter dit tema ikke sidefod -widgets.

5. Vælg Udgiv for at anvende ændringerne.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Nogle WordPress -versioner og temaer har andre indstillinger end de trin, der er beskrevet ovenfor. Du kan få yderligere oplysninger i dokumentationen til dit tema.
  • Opret mit WordPress -site