Rediger FTP -brugere på min Linux -hostingkonto

Brug cPanel FTP -administration til at redigere adgangskoden og kvoten for FTP -brugere på din Linux -hostingkonto.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på FTP -administration øverst til venstre i kontoens Dashboard .
    vælg ftp manager
  4. På siden cPanel FTP -konti i afsnittet FTP -konti skal du ud for den FTP -brugerkonto, du vil redigere, vælge Skift adgangskode eller Skift kvote .
  5. Foretag dine ændringer, og klik derefter på Skift adgangskode eller Skift kvote .