Rediger min domæneliste

Rediger oplysningerne for domæner, som du har angivet til salg, ved at gå til din Afternic -konto. Du kan kontrollere status for angivne domæner og redigere indstillinger som f.eks. Pris og Til salg landere.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Sørg for, at kolonnen Til salg vises på din porteføljeliste .
  3. Vælg salgsprisen i kolonnen Til salg for et domæne, der aktuelt er til salg.
    • Hvis du for nylig har listet dit domæne til salg, kan du vælge Afventer ... for at administrere din registrering.
    skærmbillede af den valgte listepris
  4. Du bliver omdirigeret til din Afternic -konto. Du skal muligvis logge på.
  5. Administrer dine domænelister på din Afternic -konto. Tjek de Ofternic ofte stillede spørgsmål for mere info.