Rediger min Liste til salg -domæner

Du kan til enhver tid kontrollere status for domæner, som du har angivet til salg. Eller foretag opdateringer af dine lister på samme tid, hvis det er nødvendigt.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Køb & Sælg > Domæneoversigtstjeneste .
    valgmulighed for domænelisten i menuen
  3. Se dine aktuelle lister mens under fanen Selling listen. Eller se dine solgte domæner under fanen Solgt .
  4. Kontrollér statussen for dine domæner i kolonnen Status:
    • Noteret til salg : Domænet er nu børsnoteret.
    • Behandlingsliste : Domænet kontrolleres og vises aktivt på listen.
    • Fejl ved efterlevelseskontrol : Domænet har ikke bestået sin overensstemmelse med overholdelse, normalt på grund af problemer med varemærker.
  5. Vælg Rediger lister for at foretage ændringer i din domæneoversigt.
    • Notering Pris: Prisen vist på Afternic netværk af registrator og forhandler sites.
    • Pris pr. Etage : Det beløb, som din Afternic -salgschef kan forhandle om, hvis det er nødvendigt, for at lukke salget uden at kontakte dig for godkendelse.
    • Til salg lander : Føj en midlertidig side til dit domæne for at lade besøgende vide, at dit domæne er til salg.
  6. Når du har foretaget ændringer, skal du vælge Opdater fortegnelser , og derefter vælge Opdater opslag for at bekræfte.