Rediger min politik for udgående spamfilter til videresendelse af e -mail

Som en sikkerhedsforanstaltning kan du som standard ikke videresende e -mail til eksterne adresser. Du skal først redigere din spamfilterpolitik for udgående spam, før du kan videresende Microsoft 365 -e -mail til en anden konto .

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at ændre politikker for udgående spamfilter. Du kan finde flere oplysninger i adminroller fra Microsoft.
  1. Log på Office 365 sikkerhed & Overholdelse med din administrations -e -mailadresse og adgangskode.
  2. Vælg Politik for udgående spam mod spam (standard) .
    Politik mod udgående spam mod spam
  3. Vælg Rediger indstillinger for beskyttelse i højre rude.
    Rediger beskyttelsesindstillinger
  4. Under Regler for automatisk videresendelse skal du vælge Til - Videresendelse er aktiveret fra listen.
    Til - Viderestilling er aktiveret valgt fra rullelisten
  5. Vælg Gem . Du kan nu bruge videresendelser med eksterne e -mailadresser.