Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger mine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

Vi bruger værktøjer som cookies til at spore og forstå, hvordan du bruger vores tjenester og produkter. Du kan redigere dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger for at slå visse slags sporinger fra.

1. Gå til din GoDaddy kontaktpræferencer . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. I afsnittet Beskyttelse af personlige oplysninger skal du klikke på Rediger.
    klik på rediger i afsnittet beskyttelse af personlige oplysninger
  3. Ved siden af Cookies skal du klikke på Rediger.
  4. Klik på en glideknap for at slå en sporingskategori fra.

Bemærk: Du kan ikke slå Essential fra - vi bruger sporing til vigtige tjenester som identitetsbekræftelse og websitetsikkerhed.

5. Klik på Gem.
  6. Klik på Luk.