Rediger eller fjern mit sporingsnummer i Administreret WordPress E -handel

Når du har tilføjet et sporingsnummer til en WooCommerce -ordre, kan du redigere eller fjerne det når som helst.

1. Naviger til WooCommerce > Ordrer
  2. Vælg den rækkefølge, du vil redigere.
  3. Rul ned til afsnittet Sporing af forsendelse.
  4. Vælg blyantikonet for at redigere forsendelsesoplysningerne, eller vælg skraldespandsikonet for at fjerne det helt fra ordren.

Bemærk: Hvis e -mailen Vare afsendt er aktiveret i dine WooCommerce -indstillinger, vil dine kunder modtage en e -mail om afsendelse af vare, når du opdaterer forsendelsesoplysningerne for en ordre.