Redigér billede

Med billedredigeringsværktøjet kan du beskære, rotere, farvekorrigere, tilføje tekst og meget mere til dine fotos.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. Vælg det billede, du vil redigere.
    • Hvis du vil redigere coverbilledet i sidehovedafsnittet, skal du vælge et vilkårligt sted i sidehovedet for at åbne panelet til højre og vælge Covermedie .
    • Vælg billedet for at redigere billeder i andre sektioner på dit site.
  5. I den højre rude kan du redigere, hvordan det aktuelle billede ser ud på dit site.
    • Træk skyderen under billedet for at zoome ind eller ud på billedet. For at flytte det, der ses, skal du klikke på og trække billedet i vinduet.
    • Vælg Roter for at rotere billedet 90 grader med uret; gentag efter behov.
    • Brug til / fra -knappen sort / hvid for at skabe en dramatisk effekt.
    • Brug ikonerne over billedet til at ændre billedets form.
    • Tilføj alt -tekst (eller alternativ tekst) til feltet Billedbeskrivelse . Beskriv, hvad billedet er til at hjælpe besøgende, der bruger skærmlæser, eller personer med langsommere forbindelse. Alt -tekst forbedrer også din sides søgemaskineplacering.
    • Du kan tilføje tekst ved at ændre størrelse, justere farven med mere og vælge Rediger .
    • Bemærk:

• Brug ruden til venstre for at føje et billede, en tekst, en grafik eller en figur til dit nuværende billede.
      • Brug ruden til højre for at tilføje filtre, justere ting som f.eks. Kontrast, eksponering, mætning, beskæring, tilføje skygger, øge eller mindske opacitet, rotere eller tilføje andre effekter som sløring, farvetone, maske og blanding.
      • Tilpas billedets størrelse ved at klikke på selve billedet og trække et hjørne af billedet for at gøre det mindre på lærredet.
      • Når du er færdig med at redigere billedet, skal du vælge Fortsæt .

• Når du er færdig med at redigere billedet, skal du vælge Færdig eller klikke et vilkårligt sted i forhåndsvisningsvinduet for at åbne et nyt afsnit på dit site.
    • Dine ændringer gemmes automatisk. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du udgive dit site .