Hjemmesideprogram Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger produkter, der er importeret fra Square

Når du har importeret Square -produkter til din Website Builder -webshop, kan du redigere eller tilføje nogle produktoplysninger. I øjeblikket er tovejssynkronisering mellem Square og Onlinebutik begrænset, men vi arbejder på at udvide denne evne.

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig på mobile enheder.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. I dit Dashboard, skal du vælge Erhvervs- og under Produkter vælge produkter.
  1. Vælg et produkts navn for at redigere det, eller vælg Hurtig redigering .
  2. Tilføj eller rediger oplysninger i et hvilket som helst af de redigerbare felter, såsom produktnavn eller pris. Det synkroniseres ikke tilbage til din Square -konto. For at anvende en kategori skal du vælge kategorien eller holde Shift -tasten nede for at vælge mere end én kategori.
  3. Bemærk: Felte felter, såsom Antal , kan ikke ændres i Onlinebutik. Produktbeholdning angives på din Square -konto, ikke i Onlinebutiks Lagerbeholdning & Fanen Indstillinger . Onlinebutikken opdaterer Antal hvert 15. minut, hvis der registreres ændringer i din Square -konto. Hvis der ikke er nogen ændringer, kontrollerer Webshop feltet hvert 30. minut, derefter 45 minutter og derefter 60 minutter.

4. Når du er færdig, skal du vælge Gem .