Hjemmesideprogram Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger produkter, der er importeret fra Square

Når du har importeret Square -produkter til din Website Builder -webshop, kan du redigere eller tilføje nogle produktoplysninger. I øjeblikket er tovejssynkronisering mellem Square og Onlinebutik begrænset, men vi arbejder på at udvide denne evne.

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig på mobile enheder.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne dit site.
  3. I dit dashboard skal du vælge Butik > Produkter .
  4. Vælg Hurtig redigering, eller vælg et individuelt produkt.
  5. Tilføj eller rediger oplysninger i et hvilket som helst af de redigerbare felter, såsom produktnavn eller pris. Det synkroniseres ikke tilbage til din Square -konto. For at anvende en kategori skal du vælge kategorien eller holde Shift -tasten nede for at vælge mere end én kategori.
  6. Bemærk: Felter i gråtoner, såsom Antal , kan ikke ændres i Onlinebutik. Produktlager angives på din Square -konto - ikke i onlinebutiks lagerbeholdning & Fanen Indstillinger . Onlinebutikken opdaterer Antal hvert 15. minut, hvis der registreres ændringer i din Square -konto. Hvis der ikke er nogen ændringer, kontrollerer Webshop feltet hvert 30. minut, derefter 45 minutter og derefter 60 minutter.

7. Når du er færdig, skal du vælge Gem .