Rediger dine GoDaddy Auctions® -programoversigter

Tilføj opgraderinger, eller rediger oplysningerne om din domæneoversigt på GoDaddy -auktioner & reg ;. Vi begrænser nogle af de ændringer, du kan foretage, afhængigt af opslagstypen.

Du kan ikke ændre prisforlangende, når nogen har afgivet et tilbud. Du vil heller ikke kunne ændre din fortegnelse fra et Tilbud/Modtilbud eller Køb nu til en 7-dages offentlig auktion. Men hvis du modtager et tilbud på en liste over et Tilbud/Modtilbud, kan du konvertere det til en 7-dages offentlig auktion , der bruger købers tilbud som åbningsbud.

1. Gå til GoDaddy -auktioner & reg; side og log ind på din konto . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
    vælg domæne
  2. Fra salgsliste > Salg .
  3. Vælg Rediger på den liste, du vil opdatere.
  4. Under Fortegnelsestype kan du ændre din fortegnelse til Tilbud/modtilbud , Tilbud/modtilbud med Køb nu eller Køb nu kun .
  5. Tilføj oplysninger om liste: Rediger alle de tilgængelige felter.
    • Prisforlangende : Indtast det mindste startbeløb i USD. Du skal indtaste mindst 10 dollars eller for at vise dit domæne for mere end 50.000 dollars. Du skal bruge en type tilbud/modtilbud eller liste til salg .
    • Køb nu Pris : Indtast det beløb, som en køber med det samme kan købe dit domæne for.
    • Minimumstilbud : Angiv det minimumsbeløb, som en køber kan tilbyde dig til domænet.
    • Kategori : Vælg de kategorier, som dit domæne skal vises i. Du modtager en gratis kategori med din fortegnelse i rullemenu 1 og kan købe op til fire yderligere kategorier i rullelister nr. 2-5.
    • Inkluderer en hjemmeside : Vælg denne indstilling for at inkludere din nuværende, live website i salget af domænet. Når dette er valgt, vises et link til hjemmesiden i din liste. Vi letter ikke levering af websiteindhold.
    • Indeholder voksenindhold: Vælg denne indstilling, hvis dit website indeholder seksuelt indhold. Vi letter ikke levering af websiteindhold.
    • Beskrivelse : Indtast en beskrivelse af det domæne, som du noterer. Hvis du har trafikdata for domænet, kan du tilføje det til beskrivelsen.
  6. Forøg synligheden : Vi anbefaler ikke at redigere dette afsnit om eksisterende lister. Hvis du gerne vil bruge denne funktion på en fortegnelse, kan du prøve at slette din aktuelle fortegnelse og genfortegne den med denne funktion tilføjet.
  7. Modtagelse af betalinger : Fra indbetalingsbetalinger til kan du vælge en anden konto, du vil bruge.
  8. Aftaler : Vælg, at du har læst og accepterer aftalen om de generelle servicebetingelser , GoDaddy -auktioner & reg; Medlemskabsaftale og prisstrukturen for GoDaddy -auktioner & reg; .
  9. Vælg Afslut , eller gå til kassen for at opdatere din fortegnelse, hvis du har valgt nogen opgraderingsmuligheder.