Rediger dine GoDaddy Auctions® -programoversigter

Tilføj opgraderinger, eller rediger oplysningerne om din domæneoversigt på GoDaddy -auktioner & reg ;. Vi begrænser nogle af de ændringer, du kan foretage, afhængigt af opslagstypen.

Når nogen afgiver et tilbud på dit domæne, vil du ikke kunne ændre prisforlangende, og du vil heller ikke kunne ændre opslagstypen, før tilbuddet udløber inden for 7 dage. Men hvis du modtager et tilbud på en liste over et Tilbud/Modtilbud, kan du konvertere det til en 7-dages offentlig auktion , der bruger købers tilbud som åbningsbud.

1. Log på dine GoDaddy -auktioner & reg; konto . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg Salgsliste og derefter Salg .
  3. Vælg Rediger på den liste, du vil opdatere.
    • Under Fortegnelsestype kan du ændre din fortegnelse til Tilbud/modtilbud , Tilbud/modtilbud med Køb nu eller Køb nu kun .
    • Tilføj oplysninger om liste: Rediger alle de tilgængelige felter.
    • Køb nu Pris : Indtast det beløb, som en køber med det samme kan købe dit domæne for. Du skal indtaste mindst $ 20 USD, eller hvis du vil angive dit domæne for mere end $ 50.000 USD, skal du bruge List for Sale listing type.
    • Minimumstilbud : Angiv det minimumsbeløb, som en køber kan tilbyde dig til domænet. Du skal angive mindst $ 20 USD.
    • Kategori : Vælg den kategori, som dit domæne skal vises i rullemenu 1. Vi anbefaler ikke at tilføje yderligere kategorier i rullelister nr. 2-5 på eksisterende lister. Hvis du vil bruge denne funktion til en fortegnelse, skal du slette din aktuelle fortegnelse og genfortegne den med denne funktion tilføjet.
    • Inkluderer en hjemmeside : Vælg denne indstilling for at inkludere din nuværende, live website i salget af domænet. Når dette er valgt, vises et link til hjemmesiden i din liste. Vi letter ikke levering af websiteindhold.
    • Indeholder voksenindhold: Vælg denne indstilling, hvis dit website indeholder seksuelt indhold. Vi letter ikke levering af websiteindhold.
    • Beskrivelse : Indtast en beskrivelse af det domæne, som du noterer. Hvis du har trafikdata for domænet, kan du tilføje det til beskrivelsen.
    • Forøg synligheden : Vi anbefaler ikke at redigere dette afsnit om eksisterende lister. Hvis du vil tilføje en funktion på din hjemmeside eller gøre din side til kategorifunktion i en liste, kan du prøve at slette din aktuelle liste og opføre den på ny med denne funktion tilføjet.
    • Modtagelse af betalinger : Fra indbetalingsbetalinger til kan du vælge en anden konto, du vil bruge.
    • Aftaler : Vælg, at du har læst og accepterer aftalen om de generelle servicebetingelser , GoDaddy -auktioner & reg; Medlemskabsaftale og prisstrukturen for GoDaddy -auktioner & reg; .
  4. Vælg Afslut , eller gå til kassen for at opdatere din fortegnelse, hvis du har valgt nogen opgraderingsmuligheder.

Du vil ikke kunne hæve din mindstepris eller ændre prisforlangende, når nogen har afgivet et bud.