GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger mit firmanavn og adresse

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Vis dit firmanavn og fysiske adresse i din e -mail -sidefod. Dette gør dine marketing-e-mails CAN-SPAM-kompatible. Du kan nemt redigere og tilføje til disse oplysninger fra dit Dashboard.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. I dit dashboard skal du vælge Indstillinger og derefter E -mailmarkedsføring .
  4. Rediger firma-/gruppedetaljerne i feltet.
    • Du kan tilføje eventuelle yderligere forretningsbeskrivelser i dette felt, hvis det ønskes. Medtag det, du gerne vil have, ved siden af dit forretningsnavn i din e -mail -sidefod.
  5. Tilføj din virksomheds fysiske adresse i det felt.
  6. Gem dine ændringer ved at vælge Gem kontoinfo .