e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Redigering af firmanavn og adresse

Firmanavnet og den fysiske adresse på din konto er de oplysninger, der vises i din e -mail -sidefod. Dette gælder for overholdelse af CAN SPAM og anden lovgivning formål. Men du kan nemt redigere og tilføje til disse detaljer!

Sådan ændres firma- og adresseoplysninger:

1. Klik på Indstillinger øverst på din kontoside.
  2. Rediger firma-/gruppedetaljerne i feltet. Du kan tilføje ekstra information i dette felt, samt - det behøver ikke at være lige dit firmanavn.
  3. Rediger oplysningerne om den fysiske adresse i det pågældende felt. Igen kan du tilføje ekstra oplysninger herinde, hvis du vil. Ligesom måske telefonnummer!
  4. Sørg for at gemme eventuelle ændringer ved at klikke på Gem kontoinfo .