Redigering af WooCommerce -mailskabelonen

Rediger udseendet af dine WooCommerce -e -mails ved at tilpasse din e -mailskabelon.

1. Log ind på WordPress .
  2. Gå til WooCommerce, og klik på E -mails.
  3. Som standard skal du føres til fanen Indstillinger . Det er her, du kan administrere dine afsenderoplysninger og redigere standardwooCommerce -e -mailskabelonen.
    Bemærk: Du kan forhåndsvise, hvordan skabelonen ser ud på computere, tablets og mobiler, ved at skifte enhederne øverst til højre i skabelonvisningen.
  4. Vælg Tilpas for at redigere skabelonen.
  5. Foretag ændringer af følgende indstillinger efter behov:
    Bemærk: Hvis du vil nulstille nogen af disse til deres standardindstillinger, skal du klikke på "nulstil". Husk, at standarden ikke indeholder nogen af dine egne ændringer, selvom du tidligere har gemt dem.
    • Tilpasning : Du kan redigere det samlede udseende af din e -mail, såsom baggrunden og e -mailbredden, under afsnittet Container. Afsnittene sidehoved, brødtekst og sidefod giver dig mulighed for at redigere disse specifikke dele.
    • Container : I afsnittet om container kan du indstille din e -mail baggrundsfarve og bredde.
    • Sidehoved : Under sidehovedafsnittet kan du tilføje et sidehovedbillede og formatere dit sidehoved. Klik på "tilføj billede" for at tilføje et sidehovedbillede. Du kan vælge fra dit WordPress -mediebibliotek eller uploade et nyt billede. Hvis du ikke uploader et billede, vises pladsholderen for butikslogoen på din skabelon ikke i dine e -mails.
      For at redigere sidehovedformatet kan du ændre sidehovedets baggrundsfarve, tekstfarve, skrifttypefamilie og skriftstørrelse.
    • Tekst : Under afsnittet brødtekst kan du tilpasse stilen på e -mailteksten. Du kan definere forskellige stilarter for overskrifter, afsnit og knapper. Du kan også tilpasse baggrundsfarven på kroppen.
    • Sidefod : Med sidefodsafsnittet kan du redigere sidefodsstil og indhold. Den samme sidefod anvendes på alle dine e -mails, så sørg for at være generisk! I sidefodsteksten kan du bruge en af de tilgængelige pladsholdere. Pladsholdere opdateres dynamisk med det relevante stykke information, når din e -mail sendes, så hvis du ændrer dit butiksnavn eller din URL, er det ikke nødvendigt at komme og ændre det i alle dine e -mails.
      • Eksempel: Tak fordi du handlede hos{site_url} !
      • Kunden ser: Tak fordi du handlede med example.com !
  6. Når du er tilfreds med dine ændringer, skal du huske at gemme din skabelon!
    Bemærk: Hvis du har eksisterende tilpassede PHP -skabeloner til dine e -mails, vil vores e -maileditor tilsidesætte dine tilpassede skabeloner. Før du gemmer, skal du sørge for, at det er det, du vil gøre. Bemærk, at din kode forbliver intakt i den relevante PHP -fil.