Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Efter kopiering eller flytning af filer i min mappe til onlinefilmappe opstår der en fejl, hvis en eller flere filer måske ikke er blevet kopieret.

Hvis du modtager en fejlmeddelelse om, at en eller flere af dine filer måske ikke er blevet kopieret, når du kopierer eller flytter filer, skal du muligvis downloade opdateringen af Webmapper fra Microsoft & reg ;.