Eksportér data med WooCommerce kunde/ordre/kupon CSV Export -plugin

Nedenfor finder du links med flere oplysninger om, hvordan man eksporterer data manuelt, automatisk, og hvordan man bruger de foruddefinerede formater eller opretter brugerdefinerede ved hjælp af WooCommerce kunde/ordre/kupon CSV Export -plugin.

Påkrævet: WooCommerce kunde/ordre/kupon CSV Export er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  • Eksportér data manuelt

Du kan til enhver tid eksportere data manuelt. I afsnittet ovenfor kan du finde flere oplysninger om at eksportere data i bulk, fra ordrelisten og fra listen Brugere.

( Tilbage til toppen ).

• Eksportér data automatisk

Du kan oprette en eller flere automatiserede eksportvarer til at sende kunde- eller ordreeksportfiler tilbagevendende. I afsnittet ovenfor kan du se, hvordan du opretter en automatisk eksport, finde flere oplysninger om eksportplaner, og hvordan du konfigurerer eksportoverførsler via FTP, HTTP POST, e -mail og lokalt.

( Tilbage til toppen ).

• Eksportformater

Du kan bruge et af de foruddefinerede formater til at eksportere dine kunder, ordrer og kuponer eller oprette flere, brugerdefinerede eksportformater, der kan bruges i din manuelle eller automatiserede eksport. I afsnittet ovenfor kan du finde eksempler på, hvordan CSV- og XML -formatet ser ud, når du bruger de foruddefinerede skabeloner, og instruktioner i, hvordan du opretter dit eget, brugerdefinerede format.

( Tilbage til toppen ).