Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Eksportér din websitedatabase

Trin 2 i websitet Flyt et administreret WordPress til en ikke -administreret WordPress -kontaserie.

Eksportér en kopi af MySQL -databasen, som dit Administrerede WordPress -site er knyttet til.

1. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  2. For den hjemmeside, du vil migrere, skal du vælge Indstillinger framenuikon menuen.

menuen med valgmuligheder for website
  3. Vælg Vis mere for at udvide panelet.
    vis mere
  4. Find databasedetaljer, og vælg derefter Vis .
  5. Vælg phpMyAdmin -URL -adressen, som åbner en loginside i en ny browserfane.
  6. Gå tilbage til detaljesiden for at kopiere Brugernavn og Adgangskode .
  7. Indsæt brugernavnet og adgangskoden på phpMyAdmin -login -siden
  8. Vælg .
  9. Vælg Eksportér .
    find og vælg eksport
  10. I afsnittet Eksportér vælger du databasebrugernavnet. Sørg for, at du ikke vælger skemaet.
    vælg databasenavnet
  11. I afsnittet Gem som fil skal du vælge feltet Gem som fil .
    gem som filplacering
  12. I feltet Filnavn skal du give eksporten et navn. F.eks .: sitenavn-database.
  13. Vælg Gå for at downloade databasens SQL -fil.