Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Eksportér din websitedatabase

WordPress bruger en MySQL -database til at gemme indstillingerne for dit site. Eksportér en kopi af den database, dit website er tilsluttet, så du senere kan importere den til WordPress.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. I afsnittet Administreret WordPress skal du vælge Administrer for det site, du vil migrere.
  3. Fra dette kontrolpanel skal du vælge Indstillinger .
  4. Vælg Vis mere for at udvide panelet Produktionssted eller Opsætningssite.
  5. Find databasedetaljer, og vælg derefter Vis .
  6. Kopiér brugernavn og adgangskode .
  7. Vælg phpMyAdmin -URL'en for at åbne en ny fane.
  8. Indsæt det brugernavn og den adgangskode, som du kopierede i trin 6.
  9. Vælg .
  10. Vælg Eksportér .
    find og vælg eksport
  11. I afsnittet Eksportér vælger du databasebrugernavnet. Sørg for, at du ikke vælger skemaet.
    vælg databasenavnet
  12. I afsnittet Gem som fil skal du vælge feltet Gem som fil .
    gem som filplacering
  13. I feltet Filnavn skal du give eksporten et navn. F.eks .: sitenavn-database.
  14. Vælg Gå for at downloade databasens SQL -fil.
  15. Notér tabelpræfikset. Du skal bruge dette i trin 6.
    et billede, der viser, hvordan du identificerer tabelpræfikset