GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Eksportér kontaktpersoner med henblik på at sikkerhedskopiere abonnentfortegnelser

Vi anbefaler, at du eksporterer kontaktpersoner regelmæssigt for at sikkerhedskopiere dine abonnentfortegnelser. Det er desuden en god ide at eksportere kontaktpersoner, før du foretager større ændringer af e-maillister. Alle eksporter leveres via e-mail som downloadlinks til .cvs- eller xls-filer.

1. Log på din GoDaddy Email Marketing-konto, hvis du ikke allerede er logget på. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på fanen Subscribers (Abonnenter)
  3. Klik på Export (Eksportér).
  4. Vælg, om du vil eksportere din fil som CSV- eller XLS-fil.
  5. Klik på Export (Eksportér) for at bekræfte og gennemføre eksporten.
  6. Vi sender dig en e-mail med linket til din fil.

Se herunder, hvis du har problemer med eksportlinket.

Sådan eksporterer du en liste eller udvalgte kontaktpersoner:

1. Vælg den liste, du vil eksportere, eller vælg specifikke kontaktpersoner (vha. afkrydsningsfelterne).
  2. Klik på knappen Export (Eksportér) i øverste højre hjørne af siden.
  3. Vælg, om du vil eksportere din fil som CSV- eller XLS-fil.
  4. export-audience-choose-csv-xls-file-format
  5. Klik på Export (Eksportér) for at bekræfte og gennemføre eksporten.
  6. Vi bekræfter, at eksporten blev oprettet og sender dig en e-mail, når den er færdig. Dette tager normalt et par minutter, men det kan tage længere tid med store lister.

Problemer med eksportlinks

I de fleste browsere og indbakker downloades dine eksporterede kontaktpersoner i et alsidigt CSV-format eller regneark, når du klikker på linket. Hvis filen ikke automatisk downloades, når du klikker på linket, skal du højreklikke (pc) eller trykke på Control+klik (Mac) på linket, så viser din browser muligheden Save Link As (Gem link som) (eller noget lignende):

Når du har valgt muligheden, kan du vælge et navn og en placering, hvor filen skal gemmes. Navngiv filen med et .csv-filnavn (som fx: "Eksport_Navn.csv"), eller et .xls-filnavn (som fx: "Eksport_Navn.xls"). Det er den bedste måde at sikre, at filen åbnes korrekt i det rigtige program på computeren. Det filformat, du vælger, når du eksporterer fra dine abonnenter, afgør, hvilket filformat du skal bruge til at gemme din fil.

Sådan! Du har en fil med disse kontaktpersoner på din computer, og du skal kunne åbne og redigere den med et hvilket som helst regneark- eller tekstredigeringsprogram.

Tilknyttede emner:
Sådan slettes kontaktpersoner
Sådan vises eller redigeres oplysninger om kontaktpersoner
Hvordan tilføjer jeg nye kontaktpersoner?