Eksportér mine webshopprodukter til en CSV -fil

Eksportér dine produkter fra din Websites + Marketing -webshop som en CSV -fil for at administrere dine produkter i et regneark.

Dette vises ikke for en-US

1. Hvis du kun vil eksportere visse produkter, skal du markere afkrydsningsfelterne ved siden af de pågældende produkter eller bruge filtrene Type eller Kategori eller søgefeltet til at finde og markere afkrydsningsfeltet for de pågældende produkter.
  2. Vælg Importér/eksportér > Eksportér .
  3. Vælg knappen for at eksportere alle produkter eller den aktuelle søgning eller filter.
  4. Vælg Eksportér .
  5. Den eksporterede fil sendes til din e -mail. Et pop op-vindue vises også i din browser med et link til at downloade CSV-filen. Større filer vil vare et øjeblik længere, indtil de er klar.
  6. Vælg OK for at vende tilbage til dine produkter.