Eksportér MySQL-databaser

Du kan eksportere din MySQL-database til import til en anden databaseserver eller gemme den lokalt som en sikkerhedskopi. Følg disse trin for at eksportere MySQL-databasen til en fil og download den til din computer.

Bemærk: Hvis du arbejder med en større database eller en database med et stort antal poster i en tabel, skal du bruge SSH (Secure Socket Shell) til at eksportere MySQL-databasen.

1. Log på phpMyAdmin.
  2. På startsiden phpMyAdmin fra menuen til venstre vælger du den database, som du vil eksportere.
    vælg MySQL-database til eksport
  3. Fra fanerne øverst på siden vælger du Eksportér.
    vælg fanen eksportér
  4. (Valgfrit) Hvis du vil ændre nogle af de avancerede indstillinger, skal du under Eksportmetode vælge Tilpasset – vis alle muligheder. Ellers skal du beholde standardindstillingen Hurtig – vis kun minimalt antal muligheder.
  5. Under Format skal du sikre dig, at SQL er markeret.
  6. Vælg Eksportér .

Du har nu eksporteret MySQL-databasen til din computer.