GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Ekstra sociale links og sites, der ikke er angivet i tilføjelser

Du har allerede opdaget, hvordan du tilføjer din egen branding i sidefoden af din e -mail ved hjælp af GoDaddy Email Marketings tilføjelse til sociale links . Men hvad nu hvis du vil have ekstra socialt? Lad os sige, at du har flere Facebook -profiler? Eller Twitter -håndtag? Eller ...

Vi dækker dig! Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til vores prisvindende supportteam døgnet rundt på (480) 463-8836. Vi kan nemt tilføje ekstra sociale links til enhver eksisterende platform! Du kan ikke tilføje dem selv. Men vi er i stand til at konfigurere ethvert brugerdefineret socialt ikon, som du ønsker.

Og det betyder, at mulighederne ikke bare stopper med yderligere Facebook -profiler!

Har du dine egne brugerdefinerede, sociale ikoner, der passer til brandingen af dit eget site? Vi kan bruge dem i stedet for de standard GoDaddy Email Marketing sociale ikoner.

Vil du tilføje et socialt ikon, der ikke er angivet som en valgmulighed? Send os et billede til ikonet, så sætter vi dig op med det samme. Vi kan til enhver tid tilføje ekstra sociale ikoner til dig - hvad enten det er ekstra profiler til eksisterende muligheder eller dine helt egne brugerdefinerede ikoner til standardplatforme.