Hjælp

Kundestyring Hjælp

Email support

GoDaddy doesn't currently offer support through email. However, you can get help through chat or over the phone:

Chat

To chat with our support team, visit our Contact Us page and click Chat Now.
click chat now to start live chat

Phone numbers

If live chat isn't available, here's where to find our global list of support phone numbers.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.