Slå DNSSEC til eller fra

DNSSEC (Domain Name Security Extensions) bruger digitale signaturer til at bekræfte oprindelsen af din DNS på internettet og tilføje ekstra sikkerhed til din domæner . Alle konti har 5 gratis DNSSEC -kreditter, og hver kredit kan anvendes på et domæne ved hjælp af GoDaddy -navneservere. For at beskytte flere domæner kan du opgradere til Premium DNS for at få yderligere DNSSEC -kreditter. Vi administrerer alle dine DNSSEC -indstillinger for domæner ved hjælp af GoDaddy -navneservere. Hvis dit domæne ikke bruger GoDaddy -navneservere, skal du tilføje DS -poster manuelt .

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg DNS , og vælg derefter DNSSEC.
    vælg fanen dnssec
  4. Vælg den indstilling, der passer til din visning.
    1. Vælg Slå DNSSEC til .
    2. Indtast din e -mailadresse. Det er her, vi sender beskeder om nøgleændringer.
    3. Vælg Gem for at anvende dine ændringer. Vi aktiverer DNSSEC med det samme, men det kan tage op til 90 minutter, før det vises i din konto.
    4. (Valgfrit) Hvis dit domæne bruger GoDaddy -navneservere, men ikke er registreret hos GoDaddy, skal du vælgeskærmbillede af kopiikonet til kopiering af dns -fortegnelser Kopiér DS -fortegnelsen , og indtast derefter DS -fortegnelserne hos din domæneregistrator .
    1. Vælg Slå DNSSEC fra .
    2. Vælg Fjern . Vi slår DNSSEC fra med det samme, men det kan tage op til 90 minutter, før det vises i din konto.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.