Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Aktivér GoDaddy Payments på Administreret WordPress

GoDaddy Payments er forudinstalleret til nyligt købte Managed WordPress Ecommerce- og Managed WordPress-planer.

Bemærk: For at GoDaddy Payments skal være tilgængelig i din WooCommerce -butik, skal placeringen være USA (US) med valutaen indstillet til US dollar (USD).

Bemærk: Hvis du tidligere har startet ansøgningsprocessen, men ikke er færdig, og du er klar til at gennemføre trinnene, skal du vælge Genoptag for at fortsætte, hvor du slap. Du kan se andre ansøgningsstatusser i Hvad er status for GoDaddy Payments på min Administreret WordPress -konto?

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. For den hjemmeside, du vil aktivere BETALINGER på, skal du vælge WP -admin framenuikon menuen.

vælg wp-admin
  4. I menuen til venstre under WooCommerce skal du vælge Indstillinger .
  5. Vælg Betalinger på de tilgængelige faner på siden Indstillinger .
  6. Under Metode skal du finde GoDaddy Payments - kreditkort og vælge Konfigurer .
  7. Guiden guider dig gennem opsætning af GoDaddy Payments. Du skal bruge følgende oplysninger:
    • Virksomhedsejer: Kontaktoplysninger og sidste fire cifre i deres SSN (Social Security Number).
    • Virksomhedsprofil: Adresse og EIN (Employer Identification Number) for virksomheden.
    • Bankoplysninger: For at indbetale udbetalinger skal du bruge bankens dirigeringsnummer, kontonummer og navnet på kontoen. Vi anbefaler, at du tilføjer bankoplysningerne under opsætningen, men det er ikke nødvendigt at acceptere transaktioner. Du kan altid tilføje det senere.

installationsguiden
  8. Når du er færdig med guiden, skal du under fanen Betalinger vælge Aktivér for at gøre GoDaddy Payments tilgængelige i din indkøbsvogn for transaktioner.