Hjemmesideprogram Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Aktivér GoDaddy Payments på Website Builder

GoDaddy Payments er tilgængelig for websites, der er bygget med en Website Builder e -handelsplan.

Bemærk: For at GoDaddy -betalinger skal være tilgængelige i din webshop, skal placeringen være USA (US) med valutaen sat til Amerikansk dollar (USD).

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Hjemmesider + Markedsføring, og vælg Administrer ved siden af dit website.
  3. I Dashboard skal du vælge Indstillinger > Betalinger under Onlinebutik.
  4. Ved siden af BETALINGER skal du vælge Opret forbindelse .
  5. Følg anvisningerne for at konfigurere GoDaddy -betalinger. Du skal bruge følgende oplysninger:
    • Virksomhedsejer : Kontaktoplysninger og sidste fire cifre i deres SSN (Social Security Number).
    • Virksomhedsprofil : Adresse og EIN (Employer Identification Number) for virksomheden.
    • Bankoplysninger : For at indbetale udbetalinger skal du bruge bankens dirigeringsnummer, kontonummer og navnet på kontoen. Vi anbefaler, at du tilføjer bankoplysningerne under opsætningen, men det er ikke nødvendigt at acceptere transaktioner. Du kan altid tilføje det senere.
  6. Når du er færdig med at udfylde felterne, skal du vælge Gem og derefter Bekræft .
  7. Hvis der kræves yderligere bekræftelse, modtager du instruktioner til at bekræfte din identitet ved at indsende enten en tekstbekræftelse eller et regerings -id. Følg instruktionerne for at indsende den ekstra verifikation.
  8. Når bekræftelsen er færdig, bliver din konto linket til BETALINGER, og du kan begynde at behandle betalinger og modtage penge.