Aktiver og deaktiver multifaktorgodkendelse

Multifaktorgodkendelse giver ekstra sikkerhed på dine Microsoft 365-konti ved at forhindre uautoriseret adgang til din e-mail. Administrer sikkerhedsstandarder for automatisk at aktivere eller deaktivere multifaktorgodkendelse for alle brugere i din organisation.

Denne vejledning gælder for Microsoft 365-konti. Hvis du prøver at sikre din GoDaddy-konto, så se denne artikel i stedet.

Påkrævet: Du skal have administratorrettigheder for at ændre indstillingerne for multifaktorgodkendelse. Du kan få flere oplysninger i Administratorroller fra Microsoft.

Aktiver multifaktorgodkendelse

For at kunne aktivere multifaktorgodkendelse kræver det, at alle valgte brugere tilføjer en loginmetode.

1. Log på Outlook på internettet med din Microsoft 365adresse og -adgangskode.
  2. Når du er logget på, skal du gå til siden multifaktorgodkendelse.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den bruger, som du vil aktivere multifaktorgodkendelse for.
    Afkrydsningsfelt til venstre for brugerens e-mailadresse
  4. De hurtige trin vises til højre. Vælg Aktivér.
    Under hurtige trin kan du aktivere og administrere brugerindstillinger
  5. I bekræftelsesvinduet skal du vælge Aktivér Multi-Factor Auth og derefter Luk.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for den samme bruger. Under hurtige trin skal du vælge Gennemtving.
    Under hurtige trin kan du deaktivere, gennemtvinge og administrere brugerindstillinger
  7. Log på Outlook på internettet med den e-mailkonto, som du lige har aktiveret multifaktorgodkendelse for. Du skal indtaste det telefonnummer, som godkendelseskoden skal sendes til, og vælge Næste.

Bemærk: Du kan også bruge Microsoft Authenticator-appen i stedet for at angive et telefonnummer.

8. Når du har konfigureret multifaktorgodkendelse, modtager du en app-adgangskode til e-mailklienter, der anvender basisgodkendelse (som Outlook 2010). Noter dig dette, og vælg Udført.

Vi anbefaler, at du tilføjer en ekstra loginmetode i tilfælde af, at du mister adgang til din primære loginmetode.

Deaktiver multifaktorgodkendelse

Når multifaktorgodkendelse deaktiveres, er det ikke længere påkrævet, at valgte brugere benytter deres ekstra loginmetode. De behøver kun deres e-mailadresse og adgangskode for at logge på.

1. Log på Outlook på internettet med din Microsoft 365-adresse og -adgangskode. Nulstil din multifaktorgodkendelse som det første, hvis du ikke har adgang til loginmetoden.
  2. Når du er logget på, skal du gå til siden multifaktorgodkendelse.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den bruger, som du ønsker at deaktivere multifaktorgodkendelse for.
    Afkrydsningsfelt til venstre for brugerens e-mailadresse
  4. De hurtige trin vises til højre. Vælg Deaktiver.
    Under hurtige trin kan du Deaktivere og Administrere brugerindstillinger
  5. I bekræftelsesvinduet skal du vælge Ja og Luk.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Når du sikrer din postkasse, bør du logge af alle enheder og oprette forbindelse igen ved hjælp af MFA.