Workspace e-mail Hjælp

Fejlfinding i Outlook 2010 og 2013

Benyt følgende oplysninger til at fejlfinde almindelige problemer, når du konfigurerer e-mail i Outlook. I mellemtiden kan du altid bruge Workspace-webmail til at kontrollere og sende mail.

Inden du prøver nogen fejlfindingstrin, skal du prøve at konfigurere din e -mail manuelt i Outlook:

Trin 1: Kontrollér, at du kan oprette forbindelse med Workspace Mail

Først skal du oprette forbindelse til Workspace Mail i din webbrowser for at sikre dig, at du har en konto, og at dit brugernavn og din adgangskode virker. Gå tilhttp://email.secureserver.net og log ind.

Hvis du ikke kan logge på, skal du kontrollere, at din e-mailkonto er konfigureret, og at du har den korrekte e-mailadresse og adgangskode. Du skal muligvis kontakte den systemadministrator, som konfigurerede din konto. Du kan få yderligere oplysninger iOpret min Workspace-e-mailkonto ellerNulstil en brugers Workspace Email -adgangskode .

Trin 2: Kontrollér dine indstillinger igen

Det kan være lidt svært at tilføje server- og kontooplysninger; det er nemt at trykke et bogstav eller to forkert. Kontrollér en ekstra gang at du bruger den korrekte indgående og udgående server (værtsnavn), e-mailadresse og adgangskode til at etablere forbindelse til din e-mailkonto.

Dine servernavne kan også være anderledes end vores standardopsætning, alt efter hvilken type e -mailplan du har, og hvor du har købt den. Se Server- and portindstillinger til Workspace Emailfor mere information.

Trin 3: Nulstil din adgangskode

Hvis du har bekræftet, at din adgangskode er korrekt ved at logge ind, og du stadig ikke kan konfigurere e -mail via Outlook, skal du nulstille din adgangskode til Workspace e -mail . (Du kan bruge den samme adgangskode igen.)

Når du har nulstillet adgangskoden, skal du prøve at konfigurere e-mailkontoen igen.

Trin 4: Prøv nogle andre SMTP-porte

SSL og port 465 vil typisk fungere det meste af tiden. Hvis du kan modtage e-mail, men ikke kan sende nogen meddelelser i Outlook, bør du kontrollere en ekstra gang, at du bruger det korrekte portnummer.

Nogle gang blokerer internet- eller netværksudbydere specifikke porte af sikkerhedsmæssige grunde. Hvis standardindstillingerne ikke fungerer, kan du prøve nogle alternative porte.

Sådan ændres dine SMTP-portindstillinger i Outlook

1. I Microsoft Outlook 2010 klikker du på Fil, og derefter på Kontoindstillinger.
  2. Vælg den konto, som du vil ændre, og klik på Skift.
  3. Klik på Flere indstillinger... og vælg fanebladet Avanceret.
  4. Ved siden af Brug følgende type krypteret forbindelse vælger du SSL.
  5. Ved siden af Udgående Server (SMTP), type 465. Klik på OK og derefter på Næste.
  6. Hvis disse indstillinger ikke virker, kan du gentage trin 1-3 og vælge Ingen for Brug følgende type krypteret forbindelse. Prøv disse andre porte for Udgående server (SMTP): 80, 3535 eller 25.
  7. Klik på OK og Næste for at se, om de andre porte vil fungere.

Trin 5: Kontakt kundesupport

Hvis du fulgt denne procedure, og stadig ikke kan få din e-mailkonto til at fungere på din enhed, bedes du kontakte kundesupport. Vi har adgang til nogle ekstra funktioner, og måske er der et problem med din e-mailkonto, som vi kan løse.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.