Aktivering af WordPress -multisites

WordPress® 3.0 tilbyder en ny funktion ved navn Multisite, der lader dig hoste flere WordPress -blogs med én WordPress -installation. Denne funktion blev tidligere kaldt WordPress Multi-User (MU).

Aktivering af denne funktion kræver et avanceret niveau af forståelse for konfiguration af WordPress, og vi anbefaler ikke at aktivere den, medmindre du er fortrolig med at redigere din wp-config.php- fil.

Bemærk: Du skal have WordPress 3.0 eller højere for at aktivere Multisite. Hvis du ikke har WordPress 3.0 eller højere, skal du seUpgrading your WordPress installation to a new version .

Sådan aktiveres multisites

1. Opret forbindelse til din hostingkonto med en FTP -klient.
  2. Gem en kopi af filen wp-config.php på dit skrivebord.
  3. Åbn wp-config.php med en almindelig teksteditor, såsom Notepad® eller TextEdit®.
  4. Tilføj følgende linje til filens kode over linjen /* Det er alt, hold op med at redigere! Glad blogging. */ :
    define ('WP_ALLOW_MULTISITE', sand);
  5. Gem filen, upload den, og lad den overskrive den eksisterende fil wp-config.php- fil på din hostingkonto.

Du kan nu bruge Multisite fra din WordPress -installation.

Sådan opsættes Multisite i WordPress

1. Log ind på dit WordPress -kontrolpanel.
  2. I menuen Funktioner skal du klikke på Netværk .

Bemærk: Hvis du ikke har menuen Netværk , skal du logge af WordPress og derefter logge ind igen. Hvis du stadig ikke kan se menuen, skal du fuldføre trinnene i Sådan aktiveres multisite igen.

3. Fra afsnittet Adresser til websteder i dit netværk skal du vælge Undermapper . Hvis denne indstilling ikke vises, skal du springe dette trin over.

Bemærk: Du kan ikke bruge WordPress -underdomæner med vores delte hosting, hvis du planlægger at bruge underdomæner med jokertegn.

4. Indtast en netværkstitel og administrator-e-mailadresse , og klik derefter på Installer .
  5. Udfyld instruktionerne i afsnittet Aktivering af netværket .

Bemærk: Vi anbefaler, at du sikkerhedskopierer dine eksisterende wp-config.php- og .htaccess- filer.

Når du logger på WordPress igen, kan du tilføje nye WordPress -blogs fra menuen Mine sider ved at vælge Netværksadministrator og derefter Websteder .