Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

eNom: Skift dine MX -poster

Hvis dit domæne er registreret hos eNom, skal du opdatere dine MX -poster der.

1. Log ind på din eNom -konto .
  2. Klik på Domæner , og vælg Mine domæner .
  3. Hvis du har flere domænenavne, skal du klikke på det domænenavn, som du vil redigere.
  4. I menuen Administrer domæne skal du vælge E -mail -indstillinger .
  5. Skift serviceudvalget til Bruger (MX) .
  6. Indtast oplysningerne fra din Workspace -konto .
  7. Klik på Gem.

Du kan kontakte eNom-kundesupport på 1 (425) 274-4500, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Næste trin

• Det kan tage op til 48 timer, før ændringer i MX -poster træder i kraft. Giv det tid, og prøv at sende dig selv en e -mail for at kontrollere, at din løsning virker.