Erklæring om support - E -mailmarkedsføring

Gennemse den komplette supporterklæring for at lære mere om tilgængelig support til yderligere produkter og tjenester.

Understøttet:

• Køb eller fornyelse af e -mailmarkedsføring
  • Forklaring af funktioner og fordele ved e -mailmarkedsføring
  • Konfiguration af din e -mailmarkedsføringskonto
  • Forklaring af hvordan e -mailmarkedsføring bruges
  • Forståelse af e -mailmarkedsføringsstatistikker
  • Tilslutning af din e -mailmarkedsføringskonto til sociale medier
  • Tilslutning af din e -mailmarkedsføringskonto til kompatible GoDaddy -produkter
  • Opbygning af et brugerdefineret banner eller tema gratis*

Ikke understøttet:

• Redigering og fejlfinding af abonnentlistefiler (CSV -filer)
  • Rensning, filtrering eller ændring af abonnentlister
  • Opbygning af e -mailskabeloner på en kundes vegne
  • Oprettelse af e -mailindhold (tekstforfatter, tilføjelse af billeder osv.)
  • Oprettelse, redigering og fejlfinding af brugerdefineret HTML
  • Offentliggørelse af tilmeldingsformularkode til hjemmesiden
  • Oprettelse af brugerdefinerede statistikrapporter
* Generelt GoDaddy C3 -repræsentanter kan ikke oprette tilpassede bannere, men vores GEM -repræsentanter hjælper dig gerne. Send en e -mail til vores GEM -repræsentanter med din anmodning, når du har købt din GEM -plan.