Erklæring om support - Forhandler -hosting

Gennemse den komplette supporterklæring for at lære mere om tilgængelig support til yderligere produkter og tjenester.

Understøttet:

• Køb eller fornyelse af forhandler -hosting
  • Forklaring af vores funktioner og fordele ved forhandler -hosting
  • Administration af din forhandler -hosting og WHMCS -konti
  • Få dit domæne til at fungere med forhandler -hosting
  • Brug af vores hostingkontrolpaneler
  • Tilvejebringelse af grundlæggende indstillinger til din FTP -klient
  • Forklare, hvordan du uploader filer til dit website
  • Sikkerhedskopiering af en database eller hjemmeside
  • Oplysning om trin til migrering af din hosting
  • Installerer kun integreret SSL på det primære domæne
  • Oprettelse af e -mailkonti
  • Tilvejebringelse af grundlæggende indstillinger til din e -mailklient
  • Gør din bedste indsats for at identificere problemer med hjemmesidens ydeevne og identificere platformrelaterede ydelsesproblemer 1

Ikke understøttet:

• WHM/WHMCS-kontrolpanel og andre plugins og tilføjelsesprogrammer
  • Enhver klient, script, applikation eller indhold installeret af Kunden
  • Applikationer i Parallels Plesk Application Vault og/eller cPanel Application Catalog
  • Installation af tredjeparts SSL-certifikater
  • Installation af et GoDaddy SSL-certifikat på GoDaddy til tilføjelsesdomæner 2
  • Konfiguration af dit websites SEO -indstillinger
  • Hjælper med alle tilpasninger på rodniveau
  • Træning i brug af internettet 3
  • Oprettelse af brugerdefinerede DNS -zonefiler
  • Fejlfinding af eventuelle tredjeparts-tjenester
  • Hjælper med alle tilpasninger på rodniveau
  • Konfiguration af din e -mailklient
  • Konfiguration af din FTP -klient
  • Fejlfinding af tredjeparts domæneregistreringer
  • Fejlfindingshacks på grund af kundestyrede vektorer
  • Kontrollerer kompatibilitet på tværs af browsere
  1. Identifikation af årsagen til hjemmesidens ydelsesproblemer - Vi vil sikre, at e -mail, webservering, FTP og dit kontrolpanel alle fungerer og er tilgængelige. Kunden er selv ansvarlig for installation og korrekt drift af alle scripts og applikationer. Vi foretager ikke fejlfinding eller yder support i forbindelse med funktionsfejl i scripts eller applikationer.
  2. Der er en ekspertservice til det.
  3. Vi tilbyder ikke træning eller undervisning i drift af nogen aspekter af internetteknologi. Det forventes, at du vil have en grundlæggende forståelse af internetbegreber, såsom DNS, e -mail, web, webbrowsere, FTP og generel computerfærdighed.