Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Erklæring om support - Webhosting og Business -hosting

Gennemse den komplette supporterklæring for at lære mere om tilgængelig support til yderligere produkter og tjenester.

Understøttet:

• Køb eller fornyelse af delt hosting
  • Forklaring af vores funktioner og fordele ved delt hosting
  • Administration af din Shared Hosting -konto
  • Tilvejebringelse af DNS -indstillinger til at forbinde dit domæne med din GoDaddy Shared Hosting
  • Sikring af at e -mail, webservering, FTP og kontrolpanelet fungerer, er tilgængelige og fungerer som det skal 1
  • Navigering i vores hostingkontrolpaneler
  • Levering af forbindelsesindstillinger til din FTP -klient
  • Forklare, hvordan du uploader filer til dit website
  • Installation af tredjepartsapps via dit understøttede kontrolpanel
  • Sikkerhedskopiering af en database eller hjemmeside ved hjælp af værktøjer i det understøttede kontrolpanel, Installatron eller Plesk Application Vault eller en GoDaddy -backupløsning
  • Valgmuligheder og ressourcer til at migrere dit website til GoDaddy Shared Hosting
  • Tilvejebringelse af ressourcer og muligheder for installation af et GoDaddy -udstedt SSL -certifikat på GoDaddy -delt hosting
  • Oprettelse af e -mailkonti
  • Tilvejebringelse af grundlæggende indstillinger til din e -mailklient

Ikke understøttet:

• Enhver klient, script, applikation eller indhold installeret af Kunden
  • Kontrolpanel (Parallels Plesk eller cPanel/WHM) plugins og tilføjelsesprogrammer
  • Applikationer i Parallels Plesk Application Vault og/eller cPanel Application Catalog
  • Installation og sikring af tredjeparts SSL-certifikater fungerer med GoDaddy Shared Hosting
  • Uddannelse i internetteknologi 2
  • Konfiguration af dit websites SEO -indstillinger
  • Oprettelse af brugerdefinerede DNS -zonefiler
  • Fejlfinding af eventuelle tredjeparts-tjenester
  • Hjælper med alle tilpasninger på rodniveau
  • Konfiguration af din e -mailklient
  • Konfiguration af din FTP -klient
  • Fejlfinding af tredjeparts domæneregistreringer
  • Fejlfinding af private navneservere
  • Kontrollerer kompatibilitet på tværs af browsere
  • Fejlfindingshacks på grund af kundestyrede vektorer
  1. Identifikation af årsagen til hjemmesidens ydelsesproblemer - Vi vil sikre, at e -mail, webservering, FTP og dit kontrolpanel alle fungerer og er tilgængelige. Kunden er selv ansvarlig for installation og korrekt drift af alle scripts og applikationer. Vi foretager ikke fejlfinding eller yder support i forbindelse med funktionsfejl i scripts eller applikationer.
    Sikkerhedskopiering af data Kunden er ansvarlig for at udføre og vedligeholde aktuelle sikkerhedskopier af data. Vi opretholder kun vores egne sikkerhedskopier af data for en given server i tilfælde af en katastrofe. Vi har typisk op til 30 dages datalagring tilgængelig undtagen på vores cPanel -hosting, som har et tilgængeligt snapshot inden for de sidste fire dage; vi garanterer imidlertid ikke tilgængelighed eller gendannelse af mistede data. Du kan anmode om gendannelse af data fra vores eksperttjenester 3 .
  2. Vi tilbyder ikke træning eller undervisning i drift af nogen aspekter af internetteknologi. Det forventes, at du vil have en grundlæggende forståelse af internetbegreber, såsom DNS, e -mail, web, webbrowsere, FTP og generel computerfærdighed.
  3. Eksperttjenester er gebyrbaserede tjenester, der kun er tilgængelige fra vores USA-baserede supportteams og er ikke inkluderet i GoDaddys gratis support. Ring til (480) 463-8824 for at købe disse tjenester. Du kan finde flere oplysninger om eksperttjenester i menuen Ekspertydelser .