Evaluer websitets ydeevne med GTmetrix

Du kan bruge GTmetrix til at analysere indlæsningstiden for dit website og bruge resultaterne til at afgøre, hvordan det kan ske hurtigere.

1. Gå til GTmetrix -websitet .
  2. Indtast dit domæne, hvor der står " Indtast URL, der skal analyseres "
  3. Klik på Analysér.
  4. Gennemse afsnittet Ydelsesresultater for at se de samlede scoringer for dit websites performace.
  5. Gennemgå afsnittet Side Detaljer nogle specifikke oplysninger om indlæsningstid, side størrelse, og antallet af anmodninger.
  6. Gennemse fanen PageSpeed , og noter dig eventuelle anbefalinger til at udnytte browserens cachelagring, udsætte parsing af JavaScript, minimere JavaScript eller CSS og optimere billeder.
  7. Gennemse fanen YSlow , og se efter forslag til tilføjelse af udløbsoverskrifter, eller lav færre HTTP -anmodninger på dit website.

Næste trin

• Resultaterne kan måske konkludere, at du kan forbedre dit websites hastighed ved at optimere dine billeder .