Evaluer siteperformance med PageSpeed Insights

Du kan bruge Google Developers PageSpeed Insights til at analysere dit websites indlæsningstid.

1. Gå til Google Developers PageSpeed Insights-værktøj.
  2. Indtast dit domæne, hvor der står "Angiv en websides URL-adresse"
  3. Select Analysér.
  4. Se resultaterne.

I resultaterne kan du se forslag til forbedring af både desktop- og mobilversioner af din site. Vær især opmærksom på eventuelle forslag til at optimere billeder, udnyttelse af browser-cachelagring, minify JavaScript eller CSS og gengivelsesblokering af JavaScript og CSS.