Evaluer websitets ydeevne med PageSpeed Insights

Du kan bruge Google Developer's PageSpeed Insights til at analysere indlæsningstiden for dit website.

1. Gå til Google Developer's PageSpeed Insights -værktøj .
  2. Indtast dit domæne, hvor der står " Indtast en webadresse "
  3. Klik på Analysér.
  4. Se resultaterne.

I resultaterne kan du se forslag til forbedring af både desktop- og mobilversionerne af dit site. Vær særlig opmærksom på forslag til optimering af billeder, udnyttelse af browserens cachelagring, minimering af JavaScript eller CSS og gengivelsesblokerende JavaScript og CSS.

Næste trin

• Resultaterne kan måske konkludere, at du kan forbedre dit websites hastighed ved at optimere dine billeder .