Eksportér data med WooCommerce Kunde/Ordre/Kupon CSV Export -udvidelse

I de følgende links kan du finde oplysninger om eksport af data manuelt, automatisk eller oprettelse af brugerdefinerede formater.

Bemærk: For at følge instruktionerne nedenfor skal du sørge for, at plugin er installeret og aktiveret ved at navigere på WooCommerce og under Extensions , skal du vælge Activate (Aktivér).

Eksportér data manuelt

Hvis du vil eksportere data manuelt, kan du bruge plugin -programmet WooCommerce kunde/ordre/kupon CSV -eksport. Dette afsnit giver flere oplysninger om eksport af bulkdata fra ordrer og brugere.

Tilbage til toppen .

Eksportér data automatisk

Det er muligt at automatisere eksport af kunde- eller ordrefiler regelmæssigt ved at oprette en eller flere automatiserede eksport. Dette afsnit forklarer, hvordan du konfigurerer en automatisk eksport, opretter eksportplaner og sender eksport via FTP, HTTP POST, e -mail og lokalt.

Tilbage til toppen .

Eksportformater

Kunder, ordrer og kuponer kan eksporteres i et af de foruddefinerede formater, eller der kan oprettes flere tilpassede eksportformater til manuel eller automatiseret eksport. Ved hjælp af de foruddefinerede skabeloner og instruktioner i, hvordan du opretter dit eget, brugerdefinerede format, viser dette afsnit eksempler på CSV- og XML -formater.

Tilbage til toppen .