Hjemmesideprogram Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Eksportér mine webshop -produktdata og -katalog til en CSV -fil

Hvis du har brug for dine produkter eksporteret fra din Website Builder -webshop, er en nem måde at eksportere dem som en CSV -fil.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne dit site.
  3. Gå til Store > på dit dashboard Produkter .
  4. Vælg at eksportere alle eller nogle af dine produkter. Hvis du kun vil eksportere bestemte produkter, skal du bruge filtrene Type eller Category eller søgefeltet til at finde disse produkter.
  5. Vælg Importér/eksportér > Eksportér .
  6. Vælg knappen for at eksportere alle produkter eller den aktuelle søgning eller filter.
  7. Vælg Eksportér .
  8. Eksporten sendes til din e -mail, når din fil er klar. Der vises også et pop op-vindue i din browser med et link til at downloade CSV-filen, når filen er klar.
  9. Vælg OK for at vende tilbage til dine produkter.