Eksportér afhentningssteder

Med Local Pickup Plus-plugin kan du administrere afhentningssteder i bulk ved hjælp af den indbyggede CVS-import/eksportfunktionalitet. Denne artikel vil guide dig gennem en hurtig placeringseksport samt en mere tilpasselig, fuld eksport.

Påkrævet: Local Pickup Plus er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Sådan kører du en hurtig eksport med standardindstillinger:

1. Log på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse > Afhentningssteder .
  3. Kontrollér de placeringer, du vil eksportere.
  4. Vælg Eksportér i menuen Massehandlinger .
  5. Klik på Anvend.

ALTEXT

Sådan kører du en fuld eksport:

1. Log på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse > Afhentningssteder .
  3. Klik på Eksportér afhentningssteder.
  4. Opdater eksportindstillingerne efter behov:
    • Adskil felter efter: Vælg om CSV -fildataene skal adskilles med kommaer (standard) eller tabulatorrum.
    • Begræns fortegnelser: Begræns antallet af eksportrækker. Anbefales, når du arbejder med et stort antal lokationer. F.eks. Vil "50" begrænse eksporten til de første 50 placeringer.
    • Offset -fortegnelser: Indstil det antal fortegnelser, der skal springes over i denne eksport. Anbefales, når du arbejder med et stort antal lokationer. For eksempel vil "50" ignorere de første 50 placeringer på listen, når de eksporteres.
  5. Klik på Eksportér.