Eksport af et Code Signing Certificate fra Internet Explorer eller Firefox

Bemærk: Fra den 1. juni 2021 udsteder eller fornyer GoDaddy ikke længere certifikater for kodesignering eller driversignering. Hvis du allerede ejer et Code Signing eller Driver Signing Certificate, vil du ikke kunne genindlæse det efter den 1. juni 2021. Alle certifikater udstedt før den 1. juni 2021 forbliver gyldige, indtil de udløber.

Når du har installeret et Code Signing -certifikat i din browser, kan det være en god idé at eksportere det fra Internet Explorer® eller Firefox® til brug andetsteds. Det kan f.eks. Være en god idé at sikkerhedskopiere eller bruge den på en anden computer.

Sådan eksporteres et Code Signing Certificate fra Internet Explorer

1. I Internet Explorer skal du åbne Funktioner og derefter klikke på Internetindstillinger . Vinduet Internetindstillinger vises.
  2. Fra fanen Indhold skal du klikke på Certifikater .
  3. Fra listen over certifikater vælger du det certifikat, du vil eksportere, og klikker derefter på Eksportér .
  4. Klik på Næste.
  5. Klik på Ja, eksporter den private nøgle , og klik derefter på Næste .

Bemærk: Hvis indstillingen "Ja, eksportér den private nøgle" ikke er tilgængelig, er din private nøgle ikke til stede eller er den markeret som ikke eksporterbar. Du kan se, om den private nøgle er tilgængelig, ved at se oplysningerne i certifikatet. Indholdet i dialogboksen angiver, om der er knyttet en privat nøgle til certifikatet.

6. Vælg Udveksling af personlige oplysninger , og vælg derefter Medtag alle certifikater i certificeringsstien, hvis det er muligt .
  7. Vælg Eksportér alle udvidede egenskaber , og vælg Slet den private nøgle , medmindre du vil efterlade en kopi af den private nøgle i certifikatlageret, hvis eksporten lykkes.
  8. Klik på Næste.
  9. Indtast om nødvendigt din adgangskode to gange.
  10. Vælg den placering, som du vil gemme PFX -filen til, og klik derefter på Næste .
  11. Klik på Udfør, og klik derefter på OK i det bekræftelsesvindue, der vises.

Sådan eksporteres et Code Signing Certificate fra Firefox

1. I Firefox skal du klikke på Funktioner og vælge Indstillinger .
  2. PC: I afsnittet Avanceret under fanen Kryptering skal du klikke på Vis certifikater .

Mac: Fra menuen Firefox, skal du vælge Indstillinger. Gå til fanen Avanceret , og gå derefter til fanen Cerficiates .
  3. Vælg det certifikat, du vil eksportere, og klik derefter på Sikkerhedskopi .
  4. Indtast filnavnet, og vælg derefter PKCS12 -filer fra menuen Gem som type eller Format .
  5. Klik på Gem.
  6. Opret en stærk adgangskode, og klik derefter på OK .

Når du er færdig, modtager du en bekræftelse på, at eksporten blev gennemført.

Bemærk: Hvis du vil bruge dit certifikat med andre softwareværktøjer, skal du muligvis konvertere den eksporterede PFX -fil til PVK- og SPC -filer. SeKonvertering af en eksporteret PFX -kodesigneringsfil til PVK- og SPC -filer ved brug af Windows for information.