Eksport af MySQL-database i SSH

Servere uden et kontrolpanel (såsom cPanel, Plesk eller Klassisk kontrolpanel) har ikke phpMyAdmin installeret. For at administrere databaser uden et kontrolpanel, skal du bruge SSH-kommandolinjen til at importere SQL-sikkerhedskopifiler.

1. Forbind din server eller delte hostingkonto med SSH
  2. Find dine databaseoplysninger:
  3. Opret forbindelse til MySQL ved hjælp af følgende kommando:
    $ mysqldump -p -h hostname -u username database > dbname.sql
    • Angiv dine databaseoplysninger:
      • -p: Adgangskode
      • -h: Værtsnavn
      • -u: brugernavn
      • database: Databasenavn
      • dbname.sql : Giv din sikkerhedskopifil et navn
  4. Når du ser Indtast adgangskode:, indtaster du din adgangskode for den pågældende MySQL-bruger.
  5. Din database er eksporteret til dbname.sql-filen, og er klar til at blive downloadet til din lokale computer.