GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Express Email Marketing er blevet erstattet

Express Email Marketing er forsvundet. Din konto er blevet opgraderet til vores nye GoDaddy Email Marketing produkt.

Dine aktive kontaktpersoner, demografi, interessegrupper, billeder og profiler på sociale medier blev alle flyttet over til din nye konto.

Kun dine kontakter med statusen Aktiv vil blive vist i dit nye GoDaddy Email Marketing aktive abonnentområde. Dine kontaktpersoner med en hvilken som helst anden status flyttes stadig, men de kan findes på din Udeladte liste . Det er fordi det kun er de aktive kontaktpersoner, der er sikre at sende kampagner til. Forsøg på at sende mailings til kontakter med en hvilken som helst anden status kan resultere i høje afvisningsfrekvenser og skade dit afsenders omdømme.

Din gamle Express Email Marketing -konto er ikke længere tilgængelig.

Der opkræves absolut ingen gebyrer for opgraderingen. Og din fornyelsesdato forbliver den samme som den var før. Når det er tid for din konto at forny, vil du blive opkrævet enten den aktuelle GoDaddy Email Marketing -pris eller din tidligere Express Email Marketing -pris; alt efter hvad der er lavest. Ved næste fornyelse vil du blive opkrævet den daværende GoDaddy Email Marketing-pris.

Brug af din nye GoDaddy Email Marketing -konto

Der er et par terminologiforskelle mellem de to produkter. Det er stort set alle de samme ting, bare under et andet navn. Og der er også nogle få funktioner, som fungerer anderledes.

Gamle Express Email Marketing Nyt GoDaddy Email Marketing
Kontaktpersoner Abonnenter
Interessegrupper Lister
Demografi Tilpasningsfelter

Komponisten fungerer anderledes i GoDaddy Email Marketing. Arranger forskellige modultyper i enhver rækkefølge for at oprette dit layout. Du kan formatere tekst i modulerne , og tilføjelse af billeder kan trækkes og slippes fra dit galleri til højre. Der er ikke arkivbilleder tilgængelige i GoDaddy Email Marketing, men du kan uploade et hvilket som helst billede.

Du kan føje abonnenter til din konto ved at uploade en fil , indsætte en liste eller enkeltvis. Du skal tilføje nye abonnenter, før du sender en kampagne.

At sende en kampagne er et separat trin fra at skrive. Når du er klar til at sende , kan du indstille alle forsendelsesoplysninger, såsom abonnentlister, emnelinje, sociale delingsindstillinger osv.

Når du sender din første kampagne gennem GoDaddy Email Marketing, vil du se et pop op-vindue, der beder dig fortælle os, hvordan du har samlet dine abonnenter. Indtast så mange oplysninger som muligt, og klik på Indsend . Hold øje med indbakken for din kontos e -mailadresse for at få et svar. Vi har enten brug for flere oplysninger eller fortæller dig, at din mailing er på vej! Denne bekræftelsesproces er hurtig og hjælper med at holde vores GoDaddy Email Marketing -servere uden problemer.

Du kan sende en vilkårlig kampagne til en hvilken som helst af dine abonnenter, så mange gange som du vil. Du behøver ikke kopiere kampagnen for at sende den anden gang. Klik bare på Send fra siden Kampagner . Du kan også planlægge en afsendelse, der skal sendes, når som helst i fremtiden.

Din abonnentstatus er nu repræsenteret på dine lister. Du kan se afviste abonnementer og ikke -abonnenter på din liste med udeladte .

Gør dine e -mails sociale. Du kan inkludere links til dine sociale profiler i dine kampagner og opfordre dine læsere til at interagere socialt med dine kampagner. Du kan også dele dine kampagner hvor som helst på internettet.

Tilmeldingsformularer er også forskellige. Du kan forbinde en tilmeldingsformular til en abonnentliste, så alle, der tilmelder sig, bliver sat på listen. Dine avancerede indstillinger (f.eks. Enkelt eller dobbelt tilvalg, URL til landingsside og e-mailbekræftelse) findes alle i panelet til højre.

Du kan ikke føje vedhæftninger til kampagner. Dette er fordi det ikke kun er dårlig praksis at vedhæfte filer, det er en branchestandard for masse-e-mail. Dine e -mails bliver fanget i spamfiltre, hvis de har vedhæftede filer.