Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Få adgang til avancerede administrationscentre

Avancerede administrationscentre er en anden måde at justere indstillinger på og administrere din virksomhed via Microsoft 365. Din e -mailplan bestemmer, hvilke administrationscentre du kan få adgang til:

• Exchange : Rediger e -mailindstillinger for din virksomhed. Alle Microsoft 365 -e -mailplaner har adgang til dette Admin Center.
  • Teams og Skype for Business : Juster dine indstillinger for Teams eller Skype for Business, og foretag fejlfinding af opkaldskvaliteten. Tilgængelig for Online Essentials, Business Premium og Premium Security -planer.
  • SharePoint : Administrer din organisations SharePoint -indstillinger. Tilgængelig for Online Essentials, Business Premium og Premium Security -planer.
  • OneDrive : Skift dine OneDrive -indstillinger. Tilgængelig for Online Essentials, Business Premium og Premium Security -planer.

Få adgang til dine administrationscentre

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrator > Avanceret .
    Fanen Administrator er åben og viser Avanceret mulighed nedenfor
  3. Du åbner et administrationscenter ved at vælge Log ind og indtaste din Microsoft 365 -e -mailadresse.
  4. Indtast din Microsoft 365 -adgangskode, og vælg Log ind .