Få adgang til avancerede administrationscentre

Avancerede administrationscentre er en anden måde at justere indstillinger på og administrere din virksomhed via Microsoft 365. Din e -mailplan bestemmer, hvilke administrationscentre du kan få adgang til:

• Exchange : Rediger e -mailindstillinger for din virksomhed. Alle Microsoft 365 -e -mailplaner har adgang til dette Admin Center.
  • Teams : Juster dine Teams -indstillinger, og foretag fejlfinding på opkaldskvaliteten. Tilgængelig for Online Business Essentials, Business Professional og Premium Security -planer.
  • SharePoint : Administrer din organisations SharePoint- og OneDrive -indstillinger. Tilgængelig for Online Business Essentials, Business Professional og Premium Security -planer.

Få adgang til dine administrationscentre

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Microsoft 365 Admin på venstre side og derefter Avanceret .
    Vælg m365 admin for at vise Avanceret nedenfor
  3. Du åbner et administrationscenter ved at vælge Log ind og indtaste din Microsoft 365 -e -mailadresse.
  4. Indtast din Microsoft 365 -adgangskode, og vælg Log ind .