Administreret WordPress Hjælp

tilgår filer i min Administreret WordPress-konto

Der er mange grunde til, at du måske skal tilgå dine WordPress-filer, såsom installation af et brugerdefineret tema, redigering af en config-fil eller sikkerhedskopiering af din website. Administreret WordPress inkluderer en filbrowser, så du kan se, uploade, downloade, flytte og redigere dine WordPress-filer uden brug af FTP. Værktøjet inkluderer også adskillige mere avancerede funktioner.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Under Administreret WordPress vælger du Administrer ved siden af den hostingkonto, som du vil bruge.
  3. Vælg Værktøjer fra rækken med fanen foroven på siden.
  4. I feltet Filbrowser vælger du Åbn.