Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Få adgang til filer i min Administreret WordPress -konto

Der er mange grunde til, at du måske har brug for adgang til dine WordPress-filer, såsom installation af et brugerdefineret tema, redigering af en konfigurationsfil eller sikkerhedskopiering af dit website. Administreret WordPress inkluderer en filbrowser, så du kan se, uploade, downloade, flytte og redigere dine WordPress -filer uden at bruge FTP. Værktøjet indeholder også adskillige mere avancerede funktioner.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Under Administreret WordPress skal du vælge Administrer ved siden af den hostingkonto, du vil bruge.
  3. Vælg Værktøjer i rækken af faner tæt på toppen af siden.
  4. Vælg Åbn i feltet Filbrowser .